02 August 2012

Julai Part1: Presentation Fyp

Assalamuaalaikum...hr ni 2 Ogos da,tp aku baru nk update entry ntk julai pnya..hehe.byk aktiviti spnjg julai,tp sbb trlalu bz,xsempat nk menaip...waktu ngh mnulis ni,aku kt dlm lab fak elektrical engine blaja 3P,bosan smpi sempt update blog.huuu..pas2 aku save dlm draf coz blom cmplete,hr ni bru cntinue updte.:D

yeahhhh,akhirnya fyp da complete after 2 sem struggle. semggu las b4 submit report tiap2 mlm tido lewat,ada smpi tido sejam dua je...mata masing2 xyah ckp,da mcm org stim ganja da kot.hahha.
kt bwh ni ada gambar masa presentation day. ktorg 1 clas dletakkan kt dlm 1 blek n just prepare booth je la..time 2 bole la tgk booth spe cnteq,spe yg kreatif,spe yg rjin,haha..

masing2 sibuk hias.siap bunga2 2ha..huhu
                                 
                                        jeng3,kami punya..just simple coz xsempat,baru hbes exm
we're a team of sprinkler arrangment.<3<3
'HARI KEJADIAN'
hri kejadian refer 2 hari present btol2.kahkah...mlm 2 aku ngn zera xbole tido,bkn sbb hafal skrip tp takut n seram coz  tido dlm surau.hehe..mmg mcm bukan present fyp,skrip xhafal,men belasah ja ckp, present Bel smggu lg da prepare da,ni FYP.-.-...bz pnya pasal.

examiner ngn panel tengah evaluate dis group..
kami relek je sbb examiner dtg 30 min sblm booth nk ttp.:(
bile bosan,1 bilik 2 aku tawaf n nilah hasilnya..amek gmbr sndiri,hihi
tamat sudah final year project n lpas ni bole la msing2 apply project 2 bile keja.hehe..ha,nk ckp jugak sblom terlupa,nnt spe2 yg kna wat fyp 2,search la journal ktorg dlm internet.hee..supervisor nk publish our project,tp skrg msih under construction. pasni taip sprinkler arrangement,kuar nma ktorg, Saiful Bahri, Nurazeera, Nurul Wahidah..hehe,ye2 je.. k lah,nk siap2 g beli mknan ntk berbuka,bye2..



terima kasih sudi baca :)

1 comment:

nanakimie said...

haish,untungla wat bergroup:)