23 February 2012

::membebel::

ye,aku ngn mak sama2 mmbebel hr ni. 2 org kami sekepala n share bnda yg sma.so,mk bebel aku dgr,aku bebel mak dgar..hahaha,niceee..:D

aku bebel cket je.mak yg menambah jd pnjg lebar..huhu.geram jgak aku.da dekat 2 bulan tok wn xcdent.da lega da pon.da bole jln tp sje msih nk wt prgai bdk2..kdg2 da xthn dbuatnya.tp sbar jelah.bilik air aku 2 tiap2 hr berjam2 aku dok kt dlm.cuci sgla2nya...bknnya dia xleh jln,xleh ckp.sje mls nk bergerak..haisyyy.sabar je lah.org tua2 mmg mcmni.nseb kita tua nnt xtau lg mcm mne..:( 
tp mak ayah lg la byk brsbr dr aku.aku ni bru blek sbulan da bebel mcm2.huu..smga KAU cekalkan hati kedua org tuaku dan mmberi mereka kesabaran srta kekuatan hati...

juga bersyukur sgt2 ats result sem ni. 
dean list sekali lagi..alhamdulillah...
terima kasih ya Allah ats kjayaan ini.Kau berikan kekuatan ntk aku harungi dugaan yg amt besar dlm hdup aku dan akhirnya,
kjayaan ini yg Kau hadiahkan..bersykur ke hadratMU..
aku xsebijak dan sepandai orang laen tp aku 
brsykur ats apa yg aku miliki...

kpda kwn2,smoga kejayaan mnjadi milik kita bersama...AMIN..




terima kasih sudi baca :)

5 comments:

nanakimie said...

wah,dean list tu:)

comgrats dear atas usaha kamu:)

Maizatul said...

tahniah.
even amek subjek lebih dari kami, dean list tu!
hebat weh

qeinrywaheeda said...

wlcome..ko pn tahniah gak..
ala,besa2 je.nseb je kot..:)

Botak said...

orang tua., biasalah., sensitif., benda yang kita tak suka kadang² terpaksa ditahan sebab nak jaga hati diorang.,

btw., tahniah lah ye dapat dean list..

qeinrywaheeda said...

btol3..agree sgt. tq botak,:)