01 November 2011

SATU.SATUSATU.DUAKOSONGSATUSATU


hyeee uowls..(*mgada+gediks),trikh hr ni nice kn uowls,wt trikh kwen bes jgak,tp da trlepas,xpe,taon dpn pulok,12/12/12..lg menarik,so,ajk la psgn anda kwen taon dpn...:D

hr ni aku nk lyn gmbar aje,gmbr yg diedit oleh aku sndiri...xda la cntek mna,tp aku bgga dgn hsil kerja aku,ntk kepuasan dri..hehe,ni gmbr las week,ktorg g kuala gandah,ktorg xde la kamera nur *nikonin* or puteri *canonin*,pkai hp je,tp gmbr cntek gak pe..kah3..layan~~

dis 1 kt deerland,kasi gelap cket bckground

fvrite i lah uowls~~,cntek gler!

ni kasi trg cket wrna(colorenhance+efek),nmpk baju aku merah ang2,hee



ni kurg cntek cket sbb gegar..

ni pon fvrite jgak!!(wlpon aku plg rndh)

rse2 bole jd phtgrpher??keh3..brgan je lbih,nur nikonin pon xmmpu nk bli....yela,nk join modelling,rse cm xlayak,kurg sna cni,spelah aku ni kn compare ngn org2 skliling yg lg better,cntek+sempurna...ntah2 nnt org tgk aku jd cover mjlh,trus rnting trun,sume xnk beli,rse mual ttbe..hahaha..so,join yg ni jelah,bole kot,hehe...opss,mggu dpn stat cuti midterm,xsabo i taw uowls nk nek bas..i mmg ske nek bas dr nek krete..hahaha,:D


p/s: maap lh klu rse entry ni *trgediks*,sje nk mncuba bnda bru..hahaha



terima kasih sudi baca :)

7 comments:

stanzaSafiyya said...

saya dh follow blog anda..........

qeinrywaheeda said...

trma kseh stanzaSafiyya...:)

stanzaSafiyya said...

sama2 wahid

_nurazeera_ said...

sila tribute pd nurazeera sbb aja pki photoscape ^^

qeinrywaheeda said...

yup..tribute 2 nurazeera coz bgtau sy gna phtscpe ntk edit..:)

nanakimie said...

kuala gandah ak pun xlepas ag..hehe..kat pahang kan?

qeinrywaheeda said...

aah..hee,dok je phg,g la jln2 nengok gajah..