30 November 2011

"MIDNITE STORY"


huh,pnat pkiaq tjok,las2 tercipta midnite story..haha
sbnrnya xder hape pn aku nk tulis,tp aku nk tulis jgak,sbb rindu da smggu lbh xmnjengah blog ni..
skrg jam kt hndphne sony e aku ni mnjukkan pkul 1.26 am,awal lg kn,XD
dsbbkn xbole tido,da puas bergolek2 ats ktil,tp mta ttp xmo pejam,jd aku nekad bgn,bukak lptop,amek snek APOLLO,then menaip ni..hahaha,(sbnrnya kelparan)

dr lpas mgrib td aku dok menghafal BEL yg xhbes2,bosann siut dok hfal ayat yg sama je.bru hafal 2,3 ayat,da sibuk nk BERTWEET plak..kahkah,ha,jgn lupa follow aku kt twitter(@qeinrywaheeda)..skrg da mju,cm artis!hee....
hurmm,pa aku nk merapu ag eh??

oppps,hmpir terlupa,sbnrnya dlm hati terlalu xcited nk tgk OMBAK RINDU,1 hrbulan kuar..xyah tgk movie,dgr OST dia pon da wat hati cair..kahkah,
lg 1,yg wat aku xcited,kakak nk dtg KL mggu dpn bwk Calculator yg trtggl kt umah..hee,dia ajak g shopping baju,da bes thing yg aku sgt ske ble org blnja..haha,n xcited nk jmpa kakak jgak sbnrnya,da bpe bulan xjumpa,ni lh msa nk bermanja2 ngn kakak sndiri..

sbnrnya kn,(da mula scene mnyntuh jiwa),aku xhepi pon dok kl ni,bkn sbb sorg2 ke pe,tp sbb aku bnci ble aku tgk bgunan2 sekeliling yg pasti akn mgimbau kenangan lama,aku benci ble perasaan tu dtg! sbb 2 skrg aku da jrg kuar kl,sem ni bru skli,2 pon awl sem sbb g umah mmber,n apa yg aku psti,sume benda yg aku benci trmasuk orang,ada kt kl ni,jdinya,aku rse lpas aku hbes sem dpn,aku nk blek keje kt kdah or other state lh,yg pasti bukan kl,wlpon kl tu sume org berkejar2 nk cri kemewahan..tp klu dah rezeki aku dpt keje kl KL ni jgk,aku trima seadanya..


xlama dah,nk hbes sem 5,xsbr nk msuk sem 6,benda yg dtggu dr mula2 mlgkah msok U..:D
moga2 dpt aku tmtkan sem 5 ni dgn jayanya..xnk ada trkantoi pa2,jdinya kena stdy lebih lg!

oke,sudah.msa ntk lelapkn mataku..esok nk present Bel,kahkah..tp perut lapar ag,pekena Chipsmore lak ni..hehe,mna xgemuknya,tgh2 mlm mkn ag..pe nk jd ni.haha

nitezzz dear2ku....jgn lupa gosok gg(peringat kt dri sndiri)..assalamualaikum

terima kasih sudi baca :)

No comments: