14 November 2011

BILA LA SUME NI NK BERAKHIR...


assalamualaikum w.b.t...
xder mood sgt2 lah,.npe trlalu byk sgt kerja ni??penat otak ni dok susun jadual...
ntah la,mungkin penangan student 'final year' kot..xda msa nk relak2 da skrg ni,tiap msa pkir esemen,test,quiz,presentation yg xhbes2, final year project ag...hurmmm

cuti smggu cm xcuti,berkurung je dlm bilik,siapkn keje yg patot..wat itu,wat ini smpai CALCULATOR pon trtggl kt umah....ni pon 1 lg msalah,kena pos plak mai cni..cian ayah,maafkn adik da myushkn mak ayah..
da blek cni,bersusun2 'hadiah' yg menanti.....

  • esok(15/11)~ present crptography(slide bru siap jap td,Alhamdulillah)..
  • rabu(16/11) ~ test softwre engneering(pg) + present Bel(individu)-ptg
  • khamis(17/11)~jumpa supervisor psal fyp(proposal 1 pe pon xstat ag)
  • jumaat(18/11)~test artificial intelligence(xstdy lg)
mggu ni lh yg pling menyeksakan,tension teramattt...xtau da nk susun jadual cmne ag,sume penuh..ringnkanlh beban aku ni~~
sabtu,ahad baru je igt nk join program anak angkat kat Sabak Bernam,tp xbole join jgak,busy yg tramat..sedihh + kecewa,T..T
sambung following week......

  • isnin(21/11)~quiz nmerical analysis + kena tnjuk intro ntk fyp project(>10 pges) + antar esemen DFD(keje sblom cuti sem,tp sbb bsy,yg ni pon xsiap lg)
  • selasa(22/11)~prepare slide 2nd presentation Bel
  • rabu(23/11)~quiz cryptography 
  • rabu(30/11)~present Bel lg
  • hjung mggu~g wat research fyp project 
ble la sume ni nk berakhir kn..exam da dekat,tggl 5 mggu lg,nnt berkejaran untuk TEST II ntk sume subjek lg,arghhh...fyp project,kena siapkn proposal b4 exm,study blum ag ntk final..sket pala teramatt da ni..T..T
moga2 diberi kelapangan waktu dan ketenangan jiwa ntk siapkn sume tugasan sbgai pelajar ni..AMIN~

terima kasih sudi baca :)

2 comments:

Kedai Lalaland said...

Yang penting kena hadapi dengan ikhlas dan besungguh-sungguh..

Lagi cepat semua tu akan berakhir kalau kita lakukan semua itu dengan jujur dan ikhlas..

Ingat tu~~

qeinrywaheeda said...

thnks kedailaland..insyaallah