23 March 2011

~NasiB Si Anak KuciNG~




1st,bkn nk cte sal kontroversi kt internt 2,tp ni luahan ati kecilku ble aku tgk anak2 kucing yg comel..kiki
aku ni xda la ske sgt2  kt kucing tp pon xda la xske sgt2 kt kcing(ayt org gla)...kre tgh2 la.hihi...tp kt umah da kucing gak,nma JIMMY(JIMMY NEUTRON)adik aku pnye keje...dia syg sgt kt kcing,xleh nk wat pe da,hehe


kt kolej mawar,byk sgt kucing + anak2 kucing..makin berkembang lak keturunan dia..
yg trbaru,mak kcing bru melahirkan 4 ekor anak kucing,n dia bwk ank2 dia dok blkg pintu kt ngn tangga nk nek bilik..
adoii,tgk cm kecian,tp stkat tgk je la,nk pgang xbrni..kcik lg kn
tp aku terharu btol la ngn dak2 mwr ni,bek gler...sume berhati mulia,thniah r korg..haha


tiap kali aku nk nek bilik,mst aku nmpak da je bdk benti n bg ank2 kcing mkn,
tp yg lg bes,dorg da jln nek tgga da,sggup trun blek semata-mata nk bg kucing mkn..mgkn tringt da mknan kt dlm beg kot..2 yg1st,
yg 2nd,da sorg ni,dia ngh mkn cloud9(ala yg coklat salut ngn kcg 2)..
otw la nk nek tgga,da terlepas da ni,tup2 patah blek..
korg tau dia watpe?dia gigit cket coklat 2,n dia bg kt kcing 2...adoi,nk nges rse..bek sgt
wlpn xtntu lg anak2 kcing 2 mkn,tp at least dia igt,dia sggp kongsi mknan wlpn coklat kcik 2..


aku ni,tgk je,npe aku xda perasaan nk bg mkn kt kcing 2 eh?? isy,tlg la wahida..
tiap2 hr mst aku tgk anak2 kcing 2,ngh tido,ngh men2,mcm2 ragam ye korg,tau la dpt mkn free..
bru je niat nk bg mkn,tgk2 da xda anak2 kcing 2..g mana ntah,mgkn mk cik2 cleaner da ubah tmpat kot..
xsempat la nk share mknan ye..hehe





terima kasih sudi baca :)