21 February 2011

^^,IMPIAN RAJA SEHARI,^^

Assalamualaikum  to all my friends here,hr ni aku nk wat 1 pengumuman yg sgt pentg bg aku n psgn..
Anda semua djemput ke mjlis pertunangan raja sehari,
SI COMEL & SI HENSEM
iaitu yg menulis ini pd cuti semester yg akn dtg ni,ermmm,mgkn dlm bulan 6...
Jgn dtg rmai sgt,tkot xckup makanan lak,haha..
Ok,mjlis perkahwinan akn diadakn 6 bulan slps trikh pertunangan i2 yer,agak2 la bile eh..
1st,kenduri sebelah pgntin perempuan akn diadakn di rumah sy beralamat “..........”,n then sminggu
slpsnya kenduri d rumah pgntin lelaki beralamt “.........”,

N smggu lpas 2,mjlis resepsi lak kt sebuah hotel terkemuka  di Itali,bermula dgn huruf H,
(search la)...ntk pngetahuan,hotel sudah di book,n jmlah tetamu terhad kepada 300 org
sahaja...trdiri drpd anggota kuarga n kenalan rapat,(jannah n kimie wajib datang!) tket
penerbgn akn ditanggung 50%,so lg 50% kena byr sendiri  okey...so,kpda kwn2 yg xdpt g
sna,dtg la kenduri rumah sy k,mknan
pon byk gak tau..

X boleh dtg siang hr,korg dtg la mlm,da kenduri ala2 Inggeris cket,that’s mean ada upacara
potong kek,n most important,sy akn pkai gaun,hehe...siang hr,kenduri mcm biasa la,ikut
adat melayu,sy akn berbju kebaya mgkin,n tema warna kenduri umah sy is ‘xtau lg,msh dlm
perbincgn,huhu’...n then ada red carpet waktu rombongan pengantin lelaki smpai,aisyyy
(sgt teruja)...ntk pengethuan,sume hantaran sy kpda suami,i made it by myself ,kre iklas dr
isteri ni,xda tempah2..sy kn pegi kursus buat hantran,(akn dtg),so kena apply la ilmu yg ada...

Ok,berbalik kpda mjlis kt Itali 2,sesape yg terpilih akan dpt kad jmputan istimewa dr raja sehari,n
korg kena dtg 2,3 org shja bg setiap keluarga..mklumlah,byk belanja ni,tp xpe,sy kn kwen ngn anak
org kaya,xkesah la bab2 duet ni...(wat sombong cket).

Kt sana,korg akn tgk mjlis persandingan yg plg sweet n cute,sbb sy yg kwen,haha..suami sy
pon hensem,so lgi bertambh sweet tau,mcm gula2..hee,
N then,kami akn berbulan madu kt Korea sbb time 2 snow,so,byk salji,bes2...,korg xnk ke g
sna?bleh jumpa HYUNG BIN,LEE DONG WOOK,huu~
itu je la pengumumannya,klu rse menyampah kn,jgn bca ok! Yg penting,sy nk kwen ngn buah hati
sy,slps pelbgai onak duri,org ke-3,ke-4 n sumenya kmi tempuh..moga2 menjadi reality,AMINN

p/s  : nnt dtg,bwk sudu,pinggan,cawan sume sendiri eh,,n jgn lupa mknan yg korg nk mkn skali,orait!Doakan kebhagiaan kami berdua,shingga ke akhir hayat....winkkkk,toink,toink~~



terima kasih sudi baca :)

09 February 2011

"NUM + ERIC + AL" + "DA + TA" = GILA!!!

ok! mula2  aku nk wat muka menyampah..hisyyy,npe hr ni aku tnsion sgt ni???ha

ops,bkn aku je,PAN(FARHANA IZATUL), kt sebelah ni pon sme gak,da smpi nk drop subjek
DATA dah

bru je lpas test NUMERICAL ANALYSIS kul 4 td,cm nk gle dbuatnya..

punya la pnjg soklannya smpi xterjwb aku nih..
bygkn polynomial nk smpi degree 4,cmne nk cri a0,a1,a2,a3,a4??
byk sgt equation ni...xtau da nk cncel yg mna 1,adoii,last2 tggl cm2 je..wt sekerat jln..hmm
yg soklan len jgn tnya,mmg da xreti lgsg,npe pyh sgt ni puan? byk gak r aku tggl,hbes la mrkh aku,mst trok tp aku xkesah,bkn aku sorg je okey...kwn2 aku sume pon sme
kuar clas sume muka cm belacan je,ckp pon xnk da ni..isy3,

then,trus g lab data lak,kena wat 'esemen' yg aku xreti(msti la,sbb asyk on9 je dlm lab)..
pning2 nk pkir coding,MASYA suh tgk buku,amenda tah dia dok gtau aku,1 pe pon aku

xphm..(cian kau masya,hbeskn air liur kau je ajar aku,hehe)
haii,bilakah sume ini akn berakhir??

tpi..........
nseb bek esok cuti,kahkahkah..
bleh aku refresh blek otak aku yg da berhabuk ni,rehat puas2,sy xnk wat esemen ag puan..mls! mlm ni nk praktis kawad ag,haa,aku msok perbarisan ntk SUKOL tau,ngn masya,hehe jom reramai p kompleks sukan jumaat mlm ni,tgk kolej mawar pnya perbrisan,mst cun sbb da aku..hakhak,(perasan) sabtu pg ktorg da larian plak,lari 1 UiTM tau,mampu ke aku ni??
insyaallah,sy akn smpi ke garisan penamat gak demi kolej mawar(wlpon berjln kaki)..
oke lah,class da hbes,sy nk blek bilik,nk tido..
slmt mlm sume....

terima kasih sudi baca :)