25 January 2011

AL-FATIHAH

pda sume kwn2 yg bc blog wahida ni,mri sama2 sedekahkan Al-Fatihah ntk cikgu sy,Cikgu Alawiyah..moga rohnya dicucuri rahmat olehNya...(trma ksih)

CIKGU ALAWIYAH,
1 nama yg sgt sinonim dgn subjek bhsa Melayu,dgn gaya dia,mmg aku xleh lupa..
form 4,beliau gru kelas aku.
phm2 la,clas aku ni pnuh dgn lelaki,30 lbh sumenya laki,pompuan 6 org je..
so,bleh bygkn keadaan 2 cmne,bsing je kan

klu cikgu(beliau) msok clas,ktorg cm hepi je,sbb cikgu ni prgai mcm kmi gak,sporting..
tp klu sekali dia mrh,hjung blok bleh dgr,mmg kuat..
tkot gak,tp lpas 2,dia ok blek..
cute sgt cikgu,aku slh sorg yg rapat gak sbb aku pnlong ketua kelas,kena la g amek buku la,mcm2 dia suruh..
so,da biasa..hehe

cikgu suke msk,dia sllo ajak p umah dia,tp smpai skrg,aku xsmpai lg ke umah dia..
mnyesal gak xp dlu,hmmm
cikgu sllo cte kt kmi,sal anak dia la,sal pencuri msok umah la,mcm2,,bdk laki ske la men2 ngn cikgu
xbek tau..

klu time present subjek BM gak,yg novel 2,ala,da lupa plak,
mst riuh sgt,da la yg nk kena tnya sgt,xpon klu lmbt2 da la yg kena saon,tp cara ckgu mrh len dr yg len..
sy ske..huhu
smpi la f.5,ckgu mseh ajar kami BM,wlpn ngn keadaan kelas yg penuh ngn org2 yg ske wat bsing..
trma kseh ckgu ats jsa dan pengorbanan cikgu mendidik kami..
jasamu tetep dikenang selamanya.....

TAKZIAH UTK KELUARGA CIKGU ALAWIYAH



terima kasih sudi baca :)

1 comment:

Sasa Al-Sharif said...

al-fatihah buat arwah, semoga ditempatkan dalam golongan yg beriman